aboutus

Haining Bangte New Material Co., Ltd.

Haining Bangte New Material Co., Ltd. Haining Bangte New Material Co., Ltd. Haining Bangte New Material Co., Ltd. Haining Bangte New Material Co., Ltd.
1 2 3 4
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Afrika
Merken: BONTP
Jaarlijkse omzet: $1,000,000-$5,000,000
Opgericht Jaar: 2016
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
Inleiding

Is Nieuw Materieel Co. van Hainingsbangte die, Ltd een plastiekenonderneming in Afwijkings Breiend Industrieterrein wordt gevestigd, Zhejiang-Provincie, China met uitstekend milieu en geschikt vervoer.

Ons bedrijf concentreert zich op onderzoek, productie, en verkoop voor allerlei plastic producten. Door het volledige en wetenschappelijke die kwaliteitsbeheersysteem door ISO9001 kwaliteitsbeheersysteem wordt verklaard, is onze productkwaliteit gewaarborgd. De integriteit van het bedrijf, de sterkte en de productkwaliteit zijn erkend door de industrie. Ons hoofdmaterialen van het producten inculde geteerde zeildoek, met een laag bedekt geteerd zeildoek van pvc mes, pvc gelamineerd geteerd zeildoek, pvc-netwerk, plafond zachte film, functionele stoffen, bagage, tenten, etc…. De producten van het bedrijf worden hoofdzakelijk etc. gebruikt in bouw, digitaal Inkjet, tenten, inflatables, zakken.

De ondernemende innovatie, kwaliteit eerst, klant eerst, heeft elk Bangte-personeel altijd deze filosofie aangehangen. Het bedrijf streeft het belangrijke product en de provider van de wereld op het gebied van milieuvriendelijke plastic producten te worden ernaar!

Welkom nieuwe en oude klanten zaken met Nieuw de Materialenco. van Haining te bezoeken te leiden en te bespreken Bangte, Ltd.

Dienst

1. Voor om het even welke klanten die nieuw idee over sommige producten hebben, enkel weten het, kunnen wij volgens uw idee een uniek ontwerp van de producten verstrekken!

2. Voor om het even welke klanten die ons de steekproeven van sommige producten verzenden, zullen wij zullen en betere die degenen ontwikkelen ontwerpen op de steekproeven worden gebaseerd!

3. Voor elke klant, zullen wij de beste machine voor hun producten kiezen!

4. Wij kunnen volgens het ontwerp van om het even welke klanten plan voor hen doen.

Ons Team

Is Nieuw Materieel Co. van Hainingsbangte die, Ltd een plastiekenonderneming in Afwijkings Breiend Industrieterrein wordt gevestigd, Zhejiang-Provincie, China met uitstekend milieu en geschikt vervoer.

Ons bedrijf concentreert zich op onderzoek, productie, en verkoop voor allerlei plastic producten. Door het volledige en wetenschappelijke die kwaliteitsbeheersysteem door ISO9001 kwaliteitsbeheersysteem wordt verklaard, is onze productkwaliteit gewaarborgd. De integriteit van het bedrijf, de sterkte en de productkwaliteit zijn erkend door de industrie.

Contactgegevens