PLASTIC CO. VAN KOP, LTD

Hoog - de Fabrikant van het Geteerde zeildoekproducten van kwaliteitspvc

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Thai
Persian
Polish
HomeAbout Us

Service

Sinds 2007, waren wij in samenwerking voor meer dan 6years geweest en gewaardeerd voor het steunen van KOP en de perfecte naverkoopdienst. Wij waren blij om met u geweest te werken deze jaren en voortaan zeker van onze oude samenwerking te zijn.

—— Mr Rajesh from Africa

Sinds nu, zijn wij niet alleen partner met KOP, maar ook jarenlang als vriend. Mogen wij ontmoetten sommige problemen via cooperation.KOP altijd konden me beste geven die manier oplossen om ons dichter te maken.

—— Mr Jan from Europe

Ik ben online Chatten Nu
KOP PLASTIC CO.,LTD
1 2
KOP-FABRIEK

Bedrijf Details:

Type Business:Fabrikant
Exporteur
Grote Markt:Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Afrika
Merken:KOP
Aantal werknemers:200~300 mensen
Jaarlijkse omzet:US$ 10000000 - US$ 20000000
Opgericht Jaar:1995
Export pct:90% - 100%

 PLASTIC Co. van KOP, Ltd is een zeer belangrijke high-tech onderneming in China, dat jong maar rijp, volledig is van vitaliteit en stal in zijn ontwikkeling. Kijkend terug naar het verleden, kunnen wij zien dat elke stap van zijn ontwikkeling bij steun en hulp van alle cirkels van het leven, evenals zijn het constante uitdaging, overtreffen en verbeteren gebaseerd is. Het vooruitzien, zullen wij het principe van ons bedrijf blijven houden, namelijk „goed om het even wat absorberen, en voordelen voor allen maken. “; wij zullen de ondernemingsgeest van „Innovatie zijn uitstekend te zijn voortduren; de harmonie moet win-win zijn. “; wij zullen het bedrijfsmotto van „op talent-gebaseerd aanhangen, marktgericht, innovatie-gemotiveerd en winst-gericht“. Ondertussen, zullen wij ons aan de ontwikkeling van Industriële polyestervezel, de Digitale drukmaterialen en stof van het Bandkoord wijden evenals zullen ons beste het lood van deze industrie doen nemen. Wij leveren niet alleen origineel pvc-geteerd zeildoek, ook oplossing van de secundaire ontwikkeling van de stof met nieuw waterdicht product R&D, enkel als zwembad, zijgordijnsysteem, watertank, vrachtwagendekking, tenten, ventilatiebuis en allerlei het behandelen.


PLASTIC Co. van KOP, Ltd is bereid om met u samen te werken en toekomstige schittering tot stand te brengen!

 

Contactgegevens
KOP PLASTIC CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Prahuba Wu

Tel.:86-571-87114810

Fax:86-571-88269969

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Bekijk meer over ons :   Fabrieksreis   Kwaliteitscontrole